Bilete
Implanty

Designers av ett friskt leende 

Løsninger

Lösninger

Det fins ca. 300 forskjellige implantasjonssystemer i verden. Her hos oss anvender vi Replace System - og Branemark System - implantanter. Vi har valgt disse to fordi at de er usvikkelige og deres bruksområder stadig utvides. Vi får mulighet til å behandle mer og mer kompliserte tilfeller på en fullkommen måte.

IMPLANTATBEHANDLING PÅ VÅR KLINIK OMFATTAR:

 • Tenner festet til implantater på 1 dag:
  • Autte implantater Replace Select praktiseres ved erstatninger av fortenner tom.fjerde tann i tanrekke. De kan umiddelbart bygges opp med krone. Dette eliminerer ubekvemmeligheter hos pasienten knyttet til tannmangel i et synlig munnparti.

   Zygoma Branemark - er en løsning som anvendes ved liten mengde kjevebein i overkjeve i dens sidestykke.

   Midlertidige implatater IPI STERI OSS innsettes mellom endelige dvs. definitive implantater i løpet av den samme operasjonen. De utgjør en midlertidig støtte for en kortvarig broløsning som sikrer estetisk utseende i tidsrommet implantaten forenes med beinet.
  • Implantologisk behandling i to etapper

   Det er ikke alltid slik at man får feste en tannkrone (protese) på innsatt implantat under samme operasjon. I så tilfelle må pasienten avvente til implantaten forenes fullstendig med beinet og først deretter utgjør en stabil grunn for en ny tann. Vi kan altså nevne to etapper her:
  1. innsetting av permanent implantat (Branemark)
  2. forankring av tannkrone (etter 3-6 måneder)
 • Nobel Perfect (Implant Scalloped) - den nyste type implantat som er profilert slik at den på en utmerket måte gjengir tannkjøttets profil. Anvendes ved fortenner. Pasienten får tilbake sitt attraktive smil.