Bilete
Projektanci zdrowego usmiechu

Designers av ett friskt leende 

Behandling

Pent og friskt smil er aldeles viktig i livet og gjør både sosiale og arbeidsmessige relasjoner lettere.

Vi tilbyr pasienter profesjonell behandling i verdensklasse.

Tett samarbeide mellom spesialister i vår tannlegeteam konsentreres om å oppnå de tilsiktede resultater. Her i vår klinikk har vi et tannlegeteam på mer en ti tannleger og tannlegeassistenter. De gir utmerket pleie, sikrer gode resultater ved behandling og passer på pasientenes komfort og effektiv tidsforbruk under hele behandlingen.

Tett samarbeide mellom tannleger og protetisk laboratorium som drives ved siden av tannklinikken, gir pasientene trygghet på at deres individualiserte krav og ønsker blir oppfylt og behandlingen blir riktig effektiv.

Et protetisk laboratorium ligger i nærheten av klinikkens tannlegeværelser og dette sikrer god kommunikasjon mellom protetisk tanntekniker, pasient og tannlege uten at det medfører informasjonssvikt og ev. forsinkelser. Dersom det kreves og forventes av pasienten, for eksempel ved valg av et korekt tannfarge eller ved prøver, kan tannteknikeren assistere tannlegen for å få nødvendig informasjon.

Takket være datastyrt røntgenarbeidsværelse har vi innflyttelse på avsluttende resultat allerede i planleggingsfasen. Diagnostikk urført av tannlegen på grunnlag av røntgenbilder gjør det mulig å velge riktig behandlingprosedyre.

Forventet resultat oppnås i vår klinikk først og fremst ved anvendelse av utprøvde og velkjente materialer som er produsert av renommerte selskaper (tyske, amerikanske og svenske).

Effektiv behandling foretatt i HAHS-klinikk realiseres ved hjelp av profesjonelt utstyr innstallert i tannlegeværelser.liten videokamera, mikroskop og endoskop er bare eksempler på mange redskaper som bidrar til godt avsluttende resultat av tannlegens arbeid.

Omfattende tannbehandling utført hos oss er verdifull både for våre pasienter og ikke minst for oss selv. Dyptgående innstilling til pasientenes problemmer, underbygget av rikt og mangfoldig erfaring, overbeviser tannleger at de har valgt de beste løsninger.

Images
Bilete
New Tom 5G

Digital Diagnostikk 3D

En av de mest viktige etapper i tannlegebehandlingen er planlegging.

Vi Tilbyr

Muligheter for tannbehandling i vår klinikk er virkelig mange. Vi tilbyr for eksempel: