Bilete
Klinika

Designers av ett friskt leende 

Hahs - Kinikk

Tannbehandling på verdens nivå

I løpet av mer enn de siste 40 år har vi utviklet profesjonell tannbehandling.

Våre pasienters approbasjon kan tilskrives erfaring og tannlegekunnskaper kombinert med modern teknologi og tidsmessige behandlingsmetoder.

Kundenes tillitt kommer også av gode resultater som et arbeidsteam på mer enn ti høykvalifiserte tannleger oppnår. De forbedrer sine kunnskaper hele tiden både i Europa og Amerika.

Pasienter som blir behandlet hos oss, legger stor vekt på det estetiske resultatet, individualisert og hensynsfult omsorg.

Pasientenes komfort og trivsel er aller viktigst for oss. Samarbeide mellom tannleger innenfor forskjellige spesialisasjoner samt et protetisik laboratorium sikrer omfattende og velfungerende pleie

Komfort

Vi vet at tid er et viktig faktor for våre pasienter. Derfor tar vi alltid i betraktning deres preferanser ved planlegging av behandling og tilpasser laboratoriets arbeidstider for dem.

Vi holder åpent seks dager i uken:

Mån. - Fr.    8.00 - 21.00        Lördag    8.00 - 15.00

Språkkommunikasjon

Med våre utenlandske kunder snakker vi på engelsk eller tysk.

Partnere

Våre pasienter har svært forskjellige interesseområder. Derfor bestreber vi oss bestandig på å utvikle et nettverk av partnere som vil gjøre pasientenes opphold i Stettin-område mer attraktive. Beslutter pasienten til å ta behandling i HAHS-tannklinikk, får vedkommende utmerket anledning til å benytte seg av de mulighetene som gis av:

  • Panorama-hotell
  • golfbane: Binowo Park Golf Club
  • seilbåtkai