Bilete
Klinika

Designers av ett friskt leende 

Priser

Vi er konkurransedyktige

Vi anvender materialer av høy kvalitet fra tyske, sveitsiske og skandinaviske produsenter. Vi er alikevel konkurransedyktige pga. at  lønninger i Polen fremdeles er langt lavere enn i Norge, og samme gjelder andre driftsomkostninger som utleie og skatter.

Dessuten tilbyr vi våre utenlandske pasienter nøyaktig de samme prisene som våre polske pasienter betaler. Vi bruker ingen ekstra tillegg ved behandling av utenlandske pasienter. Vi samarbeider direkte med utenlandske partnere og av den grunn unngår vi pålegg ved formidling.

Vær vennlig og skriv til oss / send e-mail og fortell oss hvilke prolemmer du har med tenner. Dette vil være et bedre utgangspunkt for oss ved vurdering av omkostninger og behandlingsmåte.

Behandling

Hver pasient må behandles på en annen måte og derfor blir det under konsultasjonstime utarbeidet en individuell behandling som er tilpasset til hver enkelte av våre kunder.

Ønsker du å besøke oss, vær vennlig og send oss informasjon, når det passer best for deg å komme hit. Alle e-mail besvares som oftest innefor 24 timer.