Materialer

Materialer

I vår klinikk anvender vi materialer i verdensklasse.

Porselen

Porselen som materiale gir meget naturlig resultat. Fargens holdbarhet, mange tilpassningsmuligheter og glans gjør  at det er en meget estetisk tannerstatning. Porselentenner er praktisk talt ikke til å skjelne fra naturlige tenner.

Porselenprodukter kan fremstilles som fullkjeramiske tannerstatniger eller ved anvendelse av metall (stållegeringer, guld eller titan) og dessuten kan de festes på ikke metalliske underlag (halvgjennomsiktige - aluminiumoksid, glass).

Procera All Ceram og Zircona er spesielt å anbefalle. Kroner utført ved anvendelse av dette systemmet (i samarbeide med svensk laboratoriet) er nesten i samme grad lysledende som naturlige tenner, meget slitesterke og er tilpasset med stor presisjon. De skifter ikke farge selv i ultrafiolet lys. Dette sikrer perfekt estetisk reultat.

Titan

Egner seg meget bra for tannerstatniger. Titan er modstadsdyktig for korosjon, har lav varmekapasitet (pasienten fornemmer hverken lave eller høye temperaturer), medfører ikke irritasjon i munnen, er lett og sitter tett inntil underlaget.

Galvanisk guld

Kroner og broer laget på underlag av galvanisk guld sikrer usedvanlig bra estetisk resultat fordi at de er perfekt tilpasset og er tynne. Dessuten medfører de ingen irritasjon i munnen. De er høyst anbefalt for allergiske pasienter.